Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
omerysvk

16 De Mai ...

16 de mai ... festen som tar av.....

Han har en egen inngang nede, sa han, Rune og Trond tar med seg enna en pils fra kassene i bilen og traver inn for a ta en dusj. Der hadde jeg satt de av for noen timer siden, og sammen med en kasse pils og noen hvitvin antok jeg at de var langt pa vei i feiringen allerede.
Jeg og tre andre kompiser hadde spleiset pa en gammel Ford 20 M, som vi hadde kostemalt pa dugnad. Hun hadde imidlertid kommet hjem til 17de mai, for a vare litt alene fra studentlivet der. Selv gar jeg opp til hovedinngangen fordi jeg kjenner faren til Vidar godt og ville bare hilse pa han mens jeg allikevel var der.

Etter at jeg hadde fatt vasket russedrakten pa 16 mai, fatt meg noen fa timers sovn og litt mat matte jeg bare stable kroppen inn i bilen for a hente de andre gutta. Vidar hadde nok nevnt for meg at hun var hjemme, det han ikke hadde sagt noe om var at hun hadde med seg kjaresten sin, ei lesbisk jente fra Volda.

Mail

Kona sa pa meg med et smil og sa at hun skjonte jeg hadde spionert pa henne og at hun var glad for at vi fant en konstruktiv vei ut videre. Vi kommer tilbake hit om en time, finner du frem kamera eller?Jeg gleder meg.I morgen flyr jeg til Trondheim, da skal vi ta toget til Oslo sammen. Kona var velig tankefull og samtidig avvisende, hun lurte nok pa om jeg viste om hennes sidesprang.
Jeg gikk bort til henne og lurte pa om hun var fra Drammen.
Jeg er sist i fortiarene og har vart gift lenge, ungene er ute av redet og kona og jeg er som mange par opptatt med hvert vart, en sjelden gang har vi sex som gar pa gammel rutine.Omsider fikk jeg derimot en mail fra en gammel skolevennine som lurte pa om jeg var pa facebook, da fikk jeg ut fingeren fordi jeg alltid hadde hatt et godt blikk til Anne.Hun protesterte, sikkert mest i frykt, jeg kjente smaken av seig sad i fitta hennes og sa at hun var salt.

Forelsket

Marianne gled lenger opp, snudde seg rundt Jonas og snudde han rundt. Kyssing pa munnen, oreflippen og nedover halsen samtidig som Jonas boyde henne bakover og la seg litt over ho.Han tok rundt hoftene for a fa henne til a ri fortere, hun klarte ikke a sta imot.
Hun kjente selv hvor varm og vat hun var nedentil. De ble liggende hele dagen og snakke sammen uten a merke at tida floy forbi. Marianne gled ned pa brystkassa til Jonas med et stort smil om munne, og sa hun ikke feil, sa gliste han like breit som henne. Samtidig lirte han to fingre pa klitorisen hennes og masserte henne.
Manedene gikk igjen, men Marianne tenkte fortsatt pa den morke kjekkasen. Hun satte seg pa toppen og rullet sakte opp og ned pa den steinharde penisen til Jonas. Han gled sakte inn i henne, ville bruke lang tid.

Det gjor du ikke heller.
Jeg minnes folelsene fra den gangen, og forventningen til hva denne kvelden
i Middlesbrough vil bringe er store.
Jeg skvetter til, og blir vekket av dagdrommen da du klyper lett i den ene
brystvorta mi. Sammen driver de meg mot avgrunnen. Jeg horer den
bstemte stemmen din forme ordene; du vet at du fortjener
straff? Du er
sa vidt nar venusberget mitt, og jeg trekker overrasket
pusten. Sakte narmer du deg klitten, og pusten
min gar tungt.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl